Noutati @ Angajatori de TOP

Angajatori de TOP te incurajeaza sa iti descoperi potentialul. Ai mai multe skill-uri decat crezi. Vino sa iei si job-ul!



Desi vremea de afara ne face sa credem ca suntem in mijlocul anotimpului in care colindele se aud in casti cel mai des, iar mirosul de cozonac este cel care ne dezmiarda cand intram zgribuliti in casa, data din calendar ne arata ca oficial a inceput primavara.

Dupa cum te-am obisnuit, de 12 ani, primavara este una dintre cele 2 perioade in care activitatile pe care le desfasuram cu mult entuziasm si ambitie iti sunt dedicate tie, celui care nu se multumeste sa fie doar pe linia de plutire, isi doreste sa aiba un parcurs profesional demn de apreciat, sa interactioneze cu persoane care pot contribui la dezvoltarea ta ca om sau ca profesionist, este dornic sa fie tot timpul la curent cu ce se intampla in domeniul tau de activitate.

Pentru ca experienta ne-a aratat ca increderea in propriile forte este un factor important in luarea oricarui tip de decizie, venim catre tine cu invitatia de a participa la:

Angajatori de TOP Bucuresti: 23-24 martie, Sala Palatului 

Aici te vei convinge ca intrebarile de genul: “nu am experienta”, “nu stiu la ce sunt bun”, “oare sunt suficient de pregatit?” nu isi au rostul! De ce? Pentru ca fiecare calitate pe care o detii si orice experienta pe care ai avut-o, te vor ajuta sa obtii cariera la care aspiri.

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din tara, iti ofera mediul potrivit pentru a te face remarcat si a deveni constient de ceea ce poti. Editia aceasta, nu te incurajam sa vii doar sa iei job-ul, ci venim in sprijinul tau cu argumente care sa te faca sa iti dai seama ca acest lucru chiar este realizabil.

Conform studiului Hipo privind Piata fortei de munca in 2018, la nivel national se inregistreaza schimbari in mai multe sectoare ale pietei fortei de munca, de unde reiese faptul ca majoritatea companiilor au planuri de extindere a echipelor. Doar 3% dintre cei 330 de angajatori intervievati estimeaza ca numarul angajatilor din cadrul companiei va scadea in 2018.



In ceea ce priveste departamentele in care companiile estimeaza ca vor avea deschise pozitii, diversitatea e foarte mare, cateva dintre acestea fiind: Vanzari, Customer service, IT, Inginerie, Contabilitate, Resurse Umane, Productie si Administrativ.

Angajatori de TOP iti faciliteaza interactiunea cu peste 200 companii multinationale si locale, care au disponibile peste 9000 de joburi potrivite fiecarui nivel de experienta.

Vezi lista companiilor participante la Angajatori de TOP Timisoara si Angajatori de TOP Bucuresti.

Fie ca esti profesionist, student sau proaspat absolvent, iti oferim ocazia sa iti pui in evidenta abilitatile in fata celor peste 500 de specialistii in Resurse Umane. In toamna, 87% dintre candidatii prezenti la eveniment au aplicat la joburi in domenii de interes. Inscrie-te la Angajatori de TOP si vino la targ cu incredere, curaj si determinare. Cu siguranta cand vom trage linie, rezultatul obtinut in urma aceleiasi analize va avea cel putin un procentaj la fel de mare.
 

 
Abordand subiectul competentelor pe care un angajator le cauta la un candidat in procesul de selectie si recrutare, trebuie sa stii ca aceste sunt impartite in hard skills si soft skills. Competentele tehnice (hard skills) variaza de la un domeniu de activitate la altul, in schimb, competentele auxiliare/personale (soft skils) sunt aplicabile in majoritatea industriilor, indiferent de nivelul de experienta pe care il ai. Companiile isi doresc sa identifice candidati care detin astfel de compentente inca din primele etape ale procesului, deoarece contribuie la obtinerea unei performante mai bune la locul de munca si la cresterea sanselor de a avea un parcurs profesional ascendent.

Pentru ca ne dorim sa afli mai multe despre abilitatile care sunt urmarite cu precadere in 2018 in selectia si recrutarea de personal, precum si cele care vor fi in atentia specialistilor in HR in urmatorii 10 ani, ti-am pregatit Ghidul “Softskill-urile cele mai cautate de angajatori”.

INSCRIE-TE LA EVENIMENT si il poti descarca gratuit.

Totodata, vei avea acces si la o serie de testimoniale din partea recrutorilor care iti vor fi utile in identificarea punctelor tale forte, astfel incat interviul si interactiunea cu angajatorul sa nu iti mai ridice probleme.

Angajatori de TOP este evenimentul de cariera pe care nu trebuie sa il ratezi primavara aceasta! Noi iti punem la dispozitie mediul potrivit dezvoltarii tale profesionale si personale, iar tu trebuie sa devii constient de potentialul pe care il ai si sa participi la eveniment pentru a-l valorifica.

Ai mai multe skill-uri decat crezi. Vino sa iei si job-ul!

 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

LinkedIn